Cringe Central

Direktlänk till inlägg 3 mars 2017

a r t

Av Annie - 3 mars 2017 20:00

Alright, jag la upp ett inlägg för några minuter sedan, men nu ska jag faktiskt lägga upp det jag loggade in för att lägga upp. Dvs konst. Jag har ritat lite grejer igen liksom. 


Ni får typ seriöst säga till om ni vill ha lite mer invecklade reflektioner om livet eller någon sån bullshit, för annars kommer jag bara fortsätta skriva dessa half-assed inläggen med lite dåligt språk. Det blir säkert bra. 


Som sagt.

Konst.

Art.

Let's do it.


Den första bilden är lite Yowamushi Pedal fanart som jag ritade just efter att den senaste episoden släpptes i tisdags. Herregud vad jag älskar serien Yowamushi Pedal. 

Karaktären heter iallafall Makishima Yuusuke, och jag ritade denna ganska snabbt. Det är väl lite mer av en sketch eller doodle ärligt talat.


Sen så vart det lite Haikyuu fanart av karaktären Yamaguchi Tadashi. 

    

Jag hade jättemycket problem med att bestämma hur jag ville göra med bakgrund och jag var nära på att bara köra på helt vit bakgrund eller bara transparent bakgrund utan rymdgrejen i bakgrunden på den ovanför. Men detta blev ju ganska sött. 


Sen vart det lite mer Yowamushi Pedal fanart, av en av min favoritkaraktärer i serien! Jag lever för Naruko Shoukichi.

 

Älskar verkligen hur hans ansikte blev?? Jag vet att jag byter runt med ritstilar som fan, men älskar hur det blir när jag får till lite comic-ish stil och det faktiskt ser bra ut. ;^)


Den sista bilden är lite Yuri on Ice fanart av en karaktär jag tidigare inte ritat: Yuri Plisetsky!

 

Det där jag sa om att jag hoppar runt bland massa ritstilar och tekniker... känner att de bilder jag lagt upp nu är bevis på det. 

Ritade den här bilden på kvällen 1a mars när jag insåg att det var Yurios födelsedag och jag vill joina firandet i fandomen med en egen bild. Tycker att den blev ganska fin för att vara ritad på lite mer än en timme. Måste dock börja öva på att rita ljust hår lite oftare. Aja. 


Har för tillfället inga fler bilder att bjuda på, jag har dock lite roliga nyheter. Jag skaffade just snapchat! Har undvikt den appen i flera år, men jag blev övertalad under NCV att skaffa. Grupptryck. Anyway, heter sweetlipswoose. Fråga inte om namnet. Eller jo förresten, fråga om namnet (det är smeknamnet på en fisk som kallas sweetlip emperor).


Nu ska jag ta och rita något, eller kanske spela Overwatch. Vi ses i nästa inlägg. ;^)

  
ANNONS
 
Ingen bild

-Aa

4 mars 2017 20:47

Det vore kul om du berättade om annat än bara din konst. Men din konst är fin så du får gärna fortsätta visa dina bilder också ^^

Annie

5 mars 2017 20:17

Kan göra lite längre inlägg där jag faktiskt försöker skriva lite mer om livet och sånt om bilderna. Har varit väldigt kortfattad på senaste tiden för att jag inte orkat att seriöst ta tag i att skriva inlägg. Ska försöka att få in lite mer äventyr though!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annie - 23 december 2017 00:09

hej jag är,,, vid liv??? yeah. jag är vid liv och fett ovan vid att skriva på svenska på internet these days lmao.    va d  har jag gjort som gjort att jag inte kunnat blogga på typ sådär 5 månader????  absolut ingenting tbh. eventuellt brist p...

Av Annie - 8 augusti 2017 18:23

alright det börjar nog vara dags att acceptera att den här bloggen mer eller mindre är död these days.    vi försöker väl igen.    hej, jag heter anni- alright så mycket måste vi inte försöka. hoppas att ni iaf typ kommer ihåg mig. ;^)   ...

Av Annie - 21 maj 2017 11:00

"annie ritar du någonsin något annat än haikyuu fanart nu för tiden?" svar: nej   lmao här är jag igen med ett nytt inlägg. inte så mycket som händer i livet just nu, försöker bara få klart på skolgrejerna och ha decent betyg i slutet. (säger jag...

Av Annie - 10 maj 2017 19:55

hej där vänner!! är tillbaka med ett litet inlägg med lite nya teckningar! allt i det här inlägget är haikyuu fanart och ni borde inte ens vara förvånade längre.   Vi börjar med lite Oikawa och Iwaizumi.      Detta är en doodle som jag slä...

Av Annie - 21 april 2017 10:05

jesus christ jag har helt glömt att jag har en blogg lmao jag är ledsen y'all!!   alright så jag har ärligt talat ingen bra ursäkt till varför jag inte bloggat så jag tänker bara gå rakt på sak och spamma er med lite av de senaste sakerna jag rit...

        

                 

Är det din första gång här på min blogg?
 OH ja, och jag är har för att stanna!
 Nope, jag är troligen på din blogg oftare än du sjäv är.
 Nae, tittar in lite då och då.
 Japp, jag råkade bara snubbla in.

       


Annie/18/♊️/Semi-entusiastisk

Den enda platsen på internet där jag skriver på svenska. Här lägger jag främst upp grejer jag ritar och mina cosplays, och sen allt annat jag kommer att tänka på.

⭐️ Är coolare på internet. &

                 

 

 

           

Vill ni nå mig? Skriv till mig på någon av de social medier som jag länkat ovanför. Det går också att skicka ett mail till:

 

verystrider@gmail.com

 

(men jag är ganska värdelös på att svara på mail)

              

Här finns en tutorial på hur man får en musikspelare på bloggen!

Läs den innan du frågar, tack! 

~ Musikspelar Tutorial ~

       

119 besvarade frågor
Följ Cringe Central med Blogkeen
Följ Cringe Central med Bloglovin'

       

       

       

      

      

    

Tidigare år

    

Star Trek Insignia

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se