Cringe Central

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2017

jävlar här var det dött

Av Annie - 8 augusti 2017 18:23

alright det börjar nog vara dags att acceptera att den här bloggen mer eller mindre är död these days. 


vi försöker väl igen. 


hej, jag heter anni- alright så mycket måste vi inte försöka. hoppas att ni iaf typ kommer ihåg mig. ;^)


jag har varit så galet upptagen med mina numera hundratals läsare på ao3,,, jag har i och med det också skapat en discord server för mina läsare där. den är wild och har över 100 personer just nu. den har inte ens funnits i en månad. skulle länka en invite här, men den är som sagt bara för mina fanfic läsare, så om nån vill snacka med mig där så äre bara att läsa nån av mina fics på ao3 och hitta länken. ;') 


om någon vill chilla och snacka ändå så är min discord Powerhh#5125jag har också varit galet "upptagen" med att rita under den här sommaren, och sen har jag också varit gästartist på både storcon och närcon där jag koreograferat och lärt ut och uppträtt med 2 koreografier per event. om ni vill höra mer om detta så får ni kommentera, så får jag göra ett individuellt inlägg om konvent och cosplays osv den här sommaren.


jag fyllde 18 i början av juni,, så det är nu jag börjar inse att jag inte bloggat sen i slutet av maj. (jesus fucking christ)

men anyway, när jag fyllde 18 så fick jag en ny ritplatta som är min mest älskade egendom rn. det är wacom's cintiq pro 13, en graphic tablet som wacom släppte i år. den är perfekt och så jävla bra och jag är,,, shook. alright så, här är lite nyheter som kan vara kul för er att veta:


jag har numera en youtube kanal som jag lägger upå dåliga memes på, right here!!


jag har designat om hela min tumblr, så den ser lite coolare ut.


jag har också utöver min vanliga tumblr gjort en artblog, där jag helt enkelt bara postar grejer jag ritat, den heter powerhhranger och jag tycker alla borde vara stolta över mina dåliga puns. 


jag har ockSÅ gjort en redbubble, som jag kommer lägga upp mer saker på med tid. där kan ni helt enkelt köpa saker med mina prints på (typ mobilskal, stickers, tröjor etc etc) och se till att jag får in lite småpengar för det jag ritar!


jag har gjort gjort en användare på picarto.tv, som är en sida där man kan live streama när man ritar osv. jag har redan haft flera streams. följer man mig där så får man mail så fort jag streamar, och annars brukar jag lägga upp länk på tumblr när jag streamar. 


jag funderar just nu på att göra en patreon, och om jag gör det kommer det dyka upp announcements på alla mina sociala medier. om jag lyckas få in lite pengar på det sättet så kommer jag eventuellt ha råd att köpa photoshop and adobe's creative cloud, så jag kan göra ännu mer coola saker och utvecklas ännu mer!


för att avsluta det här inlägget tänkte jag dela med mig några av bilderna som jag är mest nöjd med som jag ritat under tiden jag inte bloggat alls, utan beskrivning, för att jag är lat. ;^) jag vet inte när det händer, men vi ses i nästa inlägg. om ni faktiskt vill vara up to date med grejerna jag lägger ut så rekommenderar jag att följa mig på tumblr och instagram(länkar i menyn på sidan). 

           

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

-A

14 augusti 2017 21:27

Coolt att du säljer grejer med din konst på, jag funderar starkt på att köpa nått

 
Ingen bild

-A

27 augusti 2017 13:43

Nu har jag beställt två saker från din redbubble sida. Ser fram emot att få hem dem ^^

Annie

23 december 2017 05:04

aaaaaaaaaaa du vet redan att jag sett att du fick hem dem och detta är dett sent svar lm ao men t a ck så mycket för att du köpte dem är så glad att du gillade mina grejer nog för att spendera pengar på dem asdfgfds

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annie - 23 december 2017 00:09

hej jag är,,, vid liv??? yeah. jag är vid liv och fett ovan vid att skriva på svenska på internet these days lmao.    va d  har jag gjort som gjort att jag inte kunnat blogga på typ sådär 5 månader????  absolut ingenting tbh. eventuellt brist p...

Av Annie - 21 maj 2017 11:00

"annie ritar du någonsin något annat än haikyuu fanart nu för tiden?" svar: nej   lmao här är jag igen med ett nytt inlägg. inte så mycket som händer i livet just nu, försöker bara få klart på skolgrejerna och ha decent betyg i slutet. (säger jag...

Av Annie - 10 maj 2017 19:55

hej där vänner!! är tillbaka med ett litet inlägg med lite nya teckningar! allt i det här inlägget är haikyuu fanart och ni borde inte ens vara förvånade längre.   Vi börjar med lite Oikawa och Iwaizumi.      Detta är en doodle som jag slä...

Av Annie - 21 april 2017 10:05

jesus christ jag har helt glömt att jag har en blogg lmao jag är ledsen y'all!!   alright så jag har ärligt talat ingen bra ursäkt till varför jag inte bloggat så jag tänker bara gå rakt på sak och spamma er med lite av de senaste sakerna jag rit...

ayy

Av Annie - 12 mars 2017 20:54

Heyoo,,   Jag kom just hem från ett firande av min kusin och möte med mig släkt, och kom på att jag inte lagt upp något här på ett bra tag, så here I am.    Jag borde egentligen sitta och plugga inför ett filosofiprov på tisdag, som jag verkl...

        

                 

Är det din första gång här på min blogg?
 OH ja, och jag är har för att stanna!
 Nope, jag är troligen på din blogg oftare än du sjäv är.
 Nae, tittar in lite då och då.
 Japp, jag råkade bara snubbla in.

       


Annie/18/♊️/Semi-entusiastisk

Den enda platsen på internet där jag skriver på svenska. Här lägger jag främst upp grejer jag ritar och mina cosplays, och sen allt annat jag kommer att tänka på.

⭐️ Är coolare på internet. &

                 

 

 

           

Vill ni nå mig? Skriv till mig på någon av de social medier som jag länkat ovanför. Det går också att skicka ett mail till:

 

verystrider@gmail.com

 

(men jag är ganska värdelös på att svara på mail)

              

Här finns en tutorial på hur man får en musikspelare på bloggen!

Läs den innan du frågar, tack! 

~ Musikspelar Tutorial ~

       

119 besvarade frågor
Följ Cringe Central med Blogkeen
Följ Cringe Central med Bloglovin'

       

       

       

      

      

    

Tidigare år

    

Star Trek Insignia

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se