Cringe Central

Senaste inläggen

Av Annie - 5 juni 2016 11:02

Just som titeln säger. Happy Birthday to Me! 

Japp. 

Har överlevt ett år till, och idag fyller jag 17! Amazing. 


Så ni undrar vad för loot jag fått? Well, so far har jag fått den bästa presenten någonsin och behöver basically inget mer efter den. Heh. 

Men vad har jag fått som är så nice? 

Jo. 


This.

 

En guldig freaking hoverboard!! Yaaaaas. 


Kan ju bara säga nu att det var trevligt att känna er. This is where I die. 

Kanske inte riktigt dock. 

Har redan kört på den och har typ inga problem alls. Hoho. 

Den spelar också musik med jävligt nice bluetooth högtalare. 


Om ni undrar så är det samma märke/modell som de använde i Eurovision Song Contest under numret Måns gjorde. Skillnaden är ju att min är guldig dock. Eyup. Känner en av dansarna/koreografen till just det numret, och mina föräldrar hade tydligen till och med tagit hjälp av honom för att få tag på bästa modellen. Pfft. Jao så blire när man känner galna koreografer. Äventyr. 


Nu ska jag iallafall fortsätta ha en trelivg dag och fira att jag inte är död än. Hoppas ni också får en bra dag!

Ska också försöka att inte bryta något när jag grejar med hoverboarden. Kan dock inte lova något.. 

 

ANNONS
Av Annie - 27 maj 2016 11:51

Shit nu har jag ritat fett mycket på senaste tiden så nu tänkte jag dumpa massa konst här. Konst som faktiskt ÄR KLAR!! WOWW!!! 

Jag har legit varit produktiv. Iallafall när det gäller ritandet. Önskar jag kunde säga detsamma om skolarbete. Jaja.


Tänkte börja med den enda bilden som faktiskt är ritad på papper. I know right?? AMAZING. 

 

Det är fanart av Rose Lalonde från Homestuck. Bilden är ritad på papper som är "bleed-proof" aka färgerna blöder inte genom pappret. Det syns i bilden, men säger det ändå. Använde mig av Promarkers, Touch Markers, lineart pennor från Faber-Castell, vit gel-roller penna och sedan good old färgbenner som finishing touch. 

Om ni följer min på instagram och/eller tumblr så såg ni nog denna några veckor sedan. 


Yes.

Nu är det dags för ett litet hav av digital art. 

Tänkte börja med min stolthet som jag verkligen trodde att jag postat här, för att jag kom ihåg att posta den på tumblr, twitter, facebook OCH instagram. Damn. 

Men nej, postade inte här.

Bättre sent än aldrig I guess. 

 

Asså ni fattar inte hur stolt jag är över denna tho. Asså herregud. 

Använder den som telefonbakgrund och det borde säga ett och annat. Använder i princip aldrig min konst som telefonbakgrund. 

Det är iallafall fanart av Bucky Barnes som spelas av Sebastian Stan i Captain America filmerna. <3 Yas. 


Vet inte vad mer jag kan säga. Heh. 

Så istället så går vi vidare. 


Jag kom på att jag har massa gammal konst som jag gjorde 2013. Den är horribel. Tro mig. 

Så jag tänkte att jag kunde rita om lite gamla grejer med stilen och skillsen som jag har idag. Det blev bättre än väntat. 


Den första jag gjorde är fanart av Feferi Peixes från Homestuck. Hade inte ritat någon digital fanart av henne sedan 2013, så jag kände att det var dags. 

 

Så här blev den. Gjorde klart bilden typ igår. 

Sedan var det dags att jämföra med bilden från 2013. 

Dags att gråta blod. 

 

Det är 3 år mellan dessa. Ser ni någon skillnad? 8) 

Wow jag kunde verkligen inte rita snyggt back in 2013. 


Och sen då?

Jo, det är ju så att jag gjorde en re-draw av en teckning från 2013 förra året. Så jag kom på att "hey, jag kan ju göra en re-draw, AV EN RE-DRAW!!!! WOOOW!" Vilket är exakt vad jag gjorde. 

Här är iallafall den nya bilden. Jag gjorde klart den typ för 1 timme sen. Nice. 

Och sen så kanske ni undrar hur den såg ut förut. Det kanske är någon som följt mig länge nog för att ha sett min re-draw från förra året, eller så kanske det till och med finns nån jävel som är kvar från 2013. Om det finns några sånna så beklagar jag för dessa 3 år av mig. Fattar inte hur ni står ut.

Här är iallafall alla 3 bilder sida vid sida så ni kan leta om ni ser någon skillnad.

 

Hittar ni någon skillnad? 8)

Kan verkligen inte fatta hur dåligt jag ritade 2013. Liksom herregud.Så ni kanske undrar om jag har några supernice tips för hur man blir bättre på att rita? 

Jorå. 

Jag har det BÄSTA mest EPISKA tipset någonsin. 


Är ni redo för det?


Säker?


Ok. 


 Japp. Det är allt man kan göra.

Att vara bra på att rita ligger inte i att "ha talang". Att vara bra på att rita handlar bara om timmar och TIMMAR av övning. Så blir man bra.Ok så nu innan jag avslutar mitt inlägg tänkte jag posta en trevlig liten bild på mitt ansikte.

Ni kanske undrar "Men Annie varför det? Detta är ju ett inlägg om din konst!"


Här är mitt svar på det:


   


Min syrra har köpt in saker för hennes Jade Harley cosplay. Så som den fantastiska syster jag är, kände jag att jag behövde testa sakerna innan hon ens gjort det. Eyup.

Här.

Enjoy my face.

 


Det var det jag hade att säga för tillfället.

Jag fyller år nästa vecka. (I KNOW RIGHT WTF????)

Skolan är snart slut. (Kom igen nu guys vi klarar det)

Stay safe. Ha det bra. 

Lämna gärna en kommentar om ni känner för det. 

 
ANNONS
Av Annie - 4 maj 2016 16:22

Jag är trash osv osv osv. 

Lever iallafall, det är bra. 

Tänkte dela med mig av lite artsy stuff. Sånt är ju kul. 

Har börjat läsa om serien Homestuck igen, eftersom den tog slut förra månaden och jag var emotionell och ledsen. Så allt jag har att dela med mig är Homestuck relaterat. Hoppsan. 


Lite side-note också. Innan någon ny på bloggen här märker att det står "Powerhh" på teckningarna och inte "Fancycorner", och undrar om jag är en dum jävel som snor bilder så kan jag ju nämna att mitt mest använda internet 'konst alias' är Powerhh och att jag namngav den här bloggen när jag hade andra idéer om livet och innan jag kom på Powerhh, vill dock inte byta namn här för att det blir jobbigt att hitta. Min instagram är typ den enda andra sida som inte heter Powerhh. Hehe.

Har länkar till mina andra platser i menyn på sidan, men jag kan ju länka dem här också, bcz why not:


Twitter  Tumblr  Facebook  Instagram  Deviantart 


Tänkte börja med något som faktiskt är klart då. Håller på med lite alternative universe grejer och tänker på designer till karaktärer. Ritade Dave Strider som en demon till en story jag håller på med. 

Och här får ni äran att se hur det såg ut när jag sketchade ut bilden på papper, och sedan hur den blev när jag ritat den digitalt. Nice.

   

Ja, bilden är transparent. Amazing va. Och japp, om ni har följt mig ett tag så är ni medvetna att jag typ har fobi för lineart. Vilket är anledningen till att det är det enda jag håller på med just nu, för att lära mig. Där har ni det, ni som undrar hur jag ritar som jag gör, övning. 


Så tänkte ge lite sånna där SUPER EXKLUSIVA PREVIEWS på två bilder som jag håller på med, ingen aning om när jag tänker göra klart dem dock. De är dock inte super exklusiva. Fast jo lite. Har liksom inte lagt upp dem någon annan stans. Wow. 

Så jag börjar med en jag faktiskt börjat färglägga osv. Och just som bilden ovan där, så har jag en sketch på papper först och digitalt sen. Karaktären är som tidigare nämnt från Homestuck, och det är Jake English. 

   

Gillar inte ritkigt hur den ser ut, men kommer väl bearbeta bilden tills jag kan leva med den. 8) 


Nästa bild är jag väldigt mycket mer nöjd med, är typ mer exakt jättestolt. Den kan vara lite confusing att se nu såhär, för att det bara är lineart, och för att linjer från olika karaktärer korsar varandra osv. Men det kommer inte se ut så när det är färg, så det är lugnt. 

Kolla nu vilken skillnad det blev från blyertssketch till digital lineart. 

   

Japp. Är väldigt nöjd ok. Och jag vet att stilen är lite serie liknande, det är ärligt talat the whole idea. Vill liksom lära mig line art som jag tycker är snygg, så varför inte ta inspiration av serier. 


Aja. Nu ska jag gå och typ plugga eller så. Det borde jag iallafall göra. Look at me here, gör ett blogginlägg på min halvdöda blogg istället för att plugga. Fy på mig. 

Ses i nästa inlägg. 

Kommentera gärna och sånt där. Det är nice att läsa, och mail-notiserna påminner mig om att jag har en blogg. 8)


Juste!

 

Av Annie - 8 mars 2016 23:26

Lovade en följare, du vet vem du är mate, att göra ett inlägg igår/idag, och eftersom jag är en nice person (hahah sure) så gör jag ett inlägg nu, typ 23:30 "idag".. 

Fair enough.


Har inte så mycket att säga. 

Har lite teckningar att visa tho och till och med lite sminkgrejer, bcz det är ju faktiskt sånt jag gör.


Varnar redan nu att hela det här inlägget är jätteplottrigt och utspritt för att jag är för trött för att skriva något utförligt eller sammanhängade, så, sorry about that. 


Vi kan börja med en kul grej som jag kom på att göra för ett tag sen. 

Jag använde mig av mat som färgpaletter när jag målade på datorn. Jag målade alltså rakt på bilderna av mat som jag hittade och typ, made some art. 

   

Man kan faktiskt se på matbilderna, vart färgerna kommer ifrån, särskilt den nedersta. 

Jobbade faktiskt inte överdrivet länge på dessa, jag behövde bara liksom, avverka lite konstfrustration eller något.


Sen så kom jag på att jag helt glömt att posta en "facepaint" grej jag gjorde. Det blev lite av en female version av Tony Stark, aka Iron Man. 

 

Ville basically ha en ursäkt att göra cell shading i ansiktet, och jag råkade ha på mig min Iron Man tröja. 8))


Har jag nämnt att jag älskar Kylo Ren från Star Wars: The Force Awakens? Jag har för mig att jag gjort det i ett tidigare inlägg.. 

Hur som helst, I do. Älskar Kylo Ren mer än jag borde ok. Älskar att rita honom lite extra mycket. 

   

Ritar honom överallt, men här är två som jag faktiskt arbetat lite längre på. Den nedre ritade jag hemma hos min kompis innan vi skulle på bio, för att hon råkade ha nice färgpennor hemma och jag hade stort behov a att rita Kylo Ren. 


Jag har nämnt Deadpool tidigare på bloggen, för det såg jag till och med själv. Jag har basically äntligen ritat fanart för Deadpool filmen som jag rekomenderar för alla som tycker om amazing film, men klarar R-rating pga väldigt mycket våld, språk och sexuella scener. Really, filmen är så klockren. Har sett den 3 gånger på bio so far. 

Here's the art:

   

Det är då ett porträtt av Wade Wilson aka Deadpool. Den är gjord i torrpasteller, som jag nyligen köpte hem för första gången. Har arbetat med det lite tidigare och bara älskar, så kände att det var dags att köpa hem egna torrpasteller liksom.


Till sist så ska jag bjuda på en till Kylo Ren bild som jag ritade till mig själv när jag skulle plugga. Kände att jag behövde motivation. 

 

Hehehhe. 


Nu ska jag gå och sova så att jag pallar skolan imorrn, det skulle ju vara dumt att somna under en lektion eller så. 

Ha det bra. Skriv kommentarer, jag får liksom notiser om det och påminns om att bloggen finns, och det betyder att det är mycket större chans att jag kommer ihåg att skriva nya inlägg. 


Avslutar mitt inlägg med en gif på Michael Fassbender och James McAvoy som Charles Xavier och Erik Lehnsherr från X-Men: First Class. Oh yes, jag har gått och börjat obsessa över sånt nu med. Så ni kan bara förvänta er att framtida "konstverk" som jag lägger upp på bloggen kommer bestå av X-Men och James McAvoy för att jag älskar honom och han är på min topplista av favoritpersoner.

  


Av Annie - 14 februari 2016 22:18

First of all.


Deadpool.


Jag såg premiären och hade basically bland de bästa platserna i en fullbokad salong. 


Jag. Älskade. Den.

Asså jag har bokstavligen inga ord för den. Jag har väntat i 2 år på den filmen och asså, allt var perfektion. Sättet dom tolkat karaktären. Ryan Reynolds. Sättet dom bokstavligen plockat ut honom från en serietidning utan att förstöra karaktären ens lite. Ryan Reynolds. Skämten. Alla referenser. Ryan Reynolds. Relationerna mellan karaktärer. Manuset i sig. Ryan Reynolds. All the action. Har jag nämnt Ryan Reynolds? 

Om ni inte har något emot en rejäl dos av våld, "fult språk" och sexual content så är Deadpool filmen för er. Tror den knappt fått bad reviews alls so far?? Jag menar. It was perfection after all.


Och sen så till det som står i titeln.

Det är Valentine's Day idag och jag var såklart tvungen att rita något.

SÅ här är en bild på mig och min valentine. <33

  

Ja det är menat att se ut som en dator. ahahah jag är inte ensam vad pratar ni om

 

Aja

Har inget mer att skriva för tillfället. Så ni kan ha en fortsatt trevlig kväll och så vidare. 

Vi ses!

Av Annie - 31 januari 2016 12:11

Heyooo folk!

Två inlägg, två dagar på rad, WHAT??? Amazing. 


Jag tog tag i mitt liv och gjorde klart ett anant porträtt som jag jobbat på mycket längre än det jag gjorde igår. Det är ett porträtt av Chris Hemsworth, fast som hans karaktär Owen Chase i In the Heart of the Sea! 

Rekomenderar verkligen den filmen om ni tycker om filmer som är så sjuuuuuuukt vackert gjort. Asså, jag har sett den 2 gr på bio och oh man, jag älskar den så sjukt mycket. 


Hur som helst, här är mitt porträtt!

 


Hittade också två screencaps som jag tog när jag jobbade på den. SÅ här är två bilder som var lite tidigare i processen!

   


Kan ju bara säga att jag är så sjuuuuuuukt nöjd med hur den blev. Hoppas att ni också tycker om den!

Påminner om att jag och denna bild också finns på:

Twitter

Deviantart

Tumblr

Facebook

Instagram


Ha en fortsatt bra dag!

 

Av Annie - 30 januari 2016 18:58

Whaw nu är jag tillbaka med en bild jag ritat idag! Ay.

Har ritat ett porträtt av Kylo Ren från Star Wars, AKA Adam Driver. 

Porträttet är ritat i programmet Paint Tool SAI och det tog väl några timmar (jag tappar uppfattning av tid när jag ritar.. men det är mer än 3 iallafall).


Det står såklart Powerhh som watermark eftersom det är min Deviantart och Tumblr och Facebooksida, det skulle bara bli jobbigt att skriva fancycorner på den för att passa in här på den här bloggen. xD 


  

Är iallafall fett nöjd, för jag visste knappt att jag kunde rita såhär??? Liksom, the more you know. 

Hoppas ni också gillar den! 


 


Av Annie - 17 januari 2016 19:17

Gissa vem som är tillbaka.

 It me.


Nu tänker ni säkert "oh my god annie är här och hon göR ETT INLÄGG"

 


Men VAD kan Annie vara här för att göra ett inlägg om???? 

Är det ett sminktest???

Är det en cosplay???? 

Fast den frågan ni flesta som följer min blogg frågar er själva är ju:

 


Mitt svar är ett stort fett JA

fast inte riktigt stort

har inte så mycket tbh


Jag håller på med en grej just nu. En grej som blir jävligt bra, men jag vet inte om jag vill lägga upp den JUST YET 8))

Så istället,

tänker jag bjuda er på en low-quality super shitty serie jag gjorde på en sovmorgon,

den handlar om känslan när man slår i tån i något. You all know that feeling.

 


Jag använde också min frihet till att göra en ny profilbild till min facebook sida.

 

Fuck yehhhhh.
Jag hittade också en gif som jag gjorde för länge sedan, dvs för typ ett år sen.

 

Den säger basically "fuck you" i loop. Jag vet inte ens om jag lagt upp den förut, ni får den igen in that case.

Till mitt försvar så övade jag på att "lip-synca" mina streckgubbar och kände att jag behövde en gif som basically säger "fuckyooufuckyoufuckyoufuckyou" ;'D


   

Jag har bokstavligen inget annat att skriva. 

Håller på att läsa The Martian om någon är intresserad, jag såg filmen på premiären förra året och älskade den. Jag brukar inte tycka om att läsa, men den här är för amazing för att inte gilla. 

Jag menar. En snubbe som är för sarkastisk för sitt eget bästa, strandad på Mars. Det låter som min typ av bok. 


Försöker blogga med kvalitéts innehåll, så det förtjänar jag väl en guldstjärna för

 

Jag gör typ inte så mycket roliga saker.

Jag ser bara på film. Så om ni vill ha filmtips så finns jag. Om ni vill att jag ska blogga om filmer och kanske göra reviews på dem, säg till. Går på jävligt mycket bio liksom, och mycket annan film. 


Nej, nu ska jag gå och göra något annat med mitt liv. Troligen se på en film. 

 


        

                 

Är det din första gång här på min blogg?
 OH ja, och jag är har för att stanna!
 Nope, jag är troligen på din blogg oftare än du sjäv är.
 Nae, tittar in lite då och då.
 Japp, jag råkade bara snubbla in.

       


Annie/18/♊️/Semi-entusiastisk

Den enda platsen på internet där jag skriver på svenska. Här lägger jag främst upp grejer jag ritar och mina cosplays, och sen allt annat jag kommer att tänka på.

⭐️ Är coolare på internet. &

                 

 

 

           

Vill ni nå mig? Skriv till mig på någon av de social medier som jag länkat ovanför. Det går också att skicka ett mail till:

 

verystrider@gmail.com

 

(men jag är ganska värdelös på att svara på mail)

              

Här finns en tutorial på hur man får en musikspelare på bloggen!

Läs den innan du frågar, tack! 

~ Musikspelar Tutorial ~

       

119 besvarade frågor
Följ Cringe Central med Blogkeen
Följ Cringe Central med Bloglovin'

       

       

       

      

      

    

Tidigare år

    

Star Trek Insignia

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se