Cringe Central

Senaste inläggen

Av Annie - 8 januari 2016 18:40

Nu är jag tillbaka och tänker lägga upp lite teckningar. Shit.


Tänker inte precis lägga upp alla teckningar som jag inte lagt upp från 2015, det skulle bli ett typ olagligt långt inlägg. Kanske inte olagligt, men jävligt jobbigt. 


Vart ska man börja då?? Jag vet inte ens. Så tänker ladda upp lite bilder och se vad som kommer upp först. 


Ah yes. Vi börjar med att jag skapade en karaktär i samband med att jag blev så trött på att plugga och inte orkade något längre.

     

Detta är Melvin Grumpbot 2.1 Han beskriver mitt liv när jag pluggar. 


Och sen så har jag lite Hobbit themed pixelart som jag gjorde tidigare på året. 

     

Kan be att få tala om att den där dörren tog ett bra tag att göra thank you very much. 


   

Dom två bilderna ovan är ritade med enbart en stiftpenna. Den översta började som ett porträtt av Chris Pine, men när en grej inte blev som jag ville så gav jag upp att få den att se ut som Chris och freestylade lite och jag tycker fortfarande om hur den ser ut. Den andra är ett porträtt av Chris Pine, som Captain Jim Kirk från dom nya Star Trek filmerna. Och i detta porträtt så ser man ju iallafall att det är Chris. Heh.


 

Här har vi en bild som är ritad i Promarkers, line-art pennor och lite färgpennor från Derwent. Det är Marvel karaktären Doctor Stephen Strange om någon inte vet och undrar. 

Det ska komma en Doctor Strange film i slutet av 2016, finns risk att den blir försenad, men den är menad att komma i November. Jag är så sjukt taggad på Doctor Strange filmen, ni fattar inteee. Inte bara är Doctor Strange en av mina favoritkaraktärer, nej, det blir bättre. BENEDICT CUMBERBATCH har gått med på att spela Doctor Strange i filmen. yessss. 


 

Denna gjorde jag ganska nyligen. Hade inget bättre för mig, så jag gjorde ett öga, och sen ba hände resten. Yup.


Och sen till sist så har vi ju Star Wars hypen. Som ni kanske märkt på min blogg så har jag uppdaterat den med ett ganska rejält Star Wars-tema. 

Kan ju säga att jag älskade den nya filmen. Såg den 5 dagar efter premiären, för att jag inte hann innan. Jag har nu sett den två gånger till och satsar minst den en fjärde gång. Så om ni inte sett den än så tycker jag ni ska ta ett moment och tänka över era livsval, och typ gå på filmen. 

Men inte bara var filmen bra, utan den har något ännu mer amazing. 

Den har ett par som hela internet nu vill ska bli canon. Dom två karaktärer det gäller är inte Rey och Finn som många kan tro, nej, det är Poe Dameron och Finn. Jag kan ju säga att jag älskar dom två med passion och tycker att det skulle vara så sjukt häftigt om Star Wars valde att inkludera ett homosexuellt par bland huvudkaraktärerna. Tycker liksom att det är viktigt att allmänheten får se ett par med två män som när dom blir tillsammans fortsätter vara lika badass och coola som förr. Allmänheten behöver se att homosexualitet inte ska behöva koppas till femenina män och manliga kvinnor, allmänheten behöver ett homosexuellt par som basically kicks ass. Just som Poe och Finn. 


Så för att hedra these precious boys så har jag ritat dem, ofc. 

   

Och ja. I went there. Jag gjorde dåliga rim med deras namn. Finn är alltså den övre bilden och Poe i den undre, om inte det var lagom uppenbart. 


Nu har jag faktiskt inte några mer teckningar som jag tänker ladda upp i detta inlägg. Så jag tänker avsluta inlägget med en gif från Star Wars filmen.

  

Asså detta händer på riktigt i filmen. Dom återförenas efter att dom trott att den andra är död. Dom är så gay att det gör ont och om man inte ser det så har man fel 
ANNONS

WTF

Av Annie - 28 december 2015 23:58

ASSÅ VAD I HELVETE

JAG HADE TYP GLÖMT ATT JAG ÄGDE EN BLOGG VILKEN MAN KANSKE KAN SE PÅ FAKTUMET ATT JAG INTE BLOGGAT SEN I BÖRJAN AV OKTOBER.

MEN NU KOM JAG PÅ ATT "HEY SKA KANSKE KOLLA OM JAG FÖRLORAT ALLA MINA FÖLJARE??" OCH VET NU VAD, DET HAR JAG INTE?????? LIKSOM VAFAN

Jag har liksom statestik på besökare och här faktsikt nån/några stackare som har kommit in och tittat på min ödelagda blogg. Asså wow. Jag blir typ upprörd på mig själv att jag låtit er som faktiskt bryr er tro att jag bara försvunnit. 


Jag tänker inte ens börja förklara vad jag har haft för mig de snart 3 månaderna jag varit borta. 

Jag kan säga att jag var i USA med min dansgrupp över Halloween i 10 dagar och hade the time of my life. Asså det var så sjukt kul ni förstår inte ens. Bodde på Time's Square i NYC. 8)))


Och det enda andra viktiga som hänt är nog faktumet att jag var på Scifimässan i Stockholm i början av December och fick träffa Billy Boyd och Adam Brown och fick porträtt jag ritat av dem signerade. Fick också ta bilder med dem. Det är basically helt sjukt för att dom är mina idoler. (För er som inte vet vilka de är så är Billy Boyd han som spelade Pippin i Lord of the Rings, han är också sångaren i ett av mina favoritband Beecake. Adam Brown spelar Ori, en av de 13 dvärgar i the Hobbit)

Jag tänkte inte infoga bilder i det här dokumentet men för fan ni måste ju få se. 

 

Som ni kanske kan se på autograferna så är den övre bilden med Billy Boyd och den undre med Adam Brown.

Jag var också på deras frågestunder som dom hade under mässan och lyckades ställa frågor till båda. Under frågestunden som Billy höll så var det en person som undrade om han kunde sjunga Pippin's Song (Edge of Night), och grejen är att han typ aldrig går med på att göra det, men han gjorde ett undantag OM vi alla sjöng med och inte filmade, därför har jag inte film men jag har en plats i hjärtat för den stunden i mitt liv som är oförglömlig.

Jag fick också chansen att krama Adam Brown. Och asså han är så söt och jag dör på riktigt.Nu är det midnatt och jag ska träna imorrn så tänker avbryta mitt inlägg här-

Har funderat på att stänga ner bloggen, men vi får se, jag ger mig själv ett tag till att tänka.

Om ni vill att jag tar mig i kragen för en sista gång och börjar blogga igen så får ni gärna slänga in en kommentar! Ni får också kommentera om ni vill att jag ska ladda upp teckningar jag gjort på senaste tiden.

Ha det bra tills nästa inlägg~


PS!!!!!

Jag ganska nyligen skaffat en Facebook-sida för mina teckningar och så. Så om ni vill svänga förbi och lämna en like så finns jag här: POWERHH 

Och jag tar också chansen att påminna om att jag finns på Tumblr, Instagram och Twitter

ANNONS
Av Annie - 9 oktober 2015 17:06

Hey guys.. 8)

Ni kanske glömt att jag existerar, eftersom jag inte bloggat på typ 2 månader.. ehehehe.

Men nej, jag är inte död, och nej, jag har inte slutat blogga. Jag har haft fullt upp och har typ bokstavligen glömt att jag äger en blogg.. xD

Jag kollade dock statistiken och ser att folk fortfarande kommit in på min blogg??? Asså wow. Guys, ni som faktiskt gått in på min blogg även fast jag inte bloggat på en evighet, ni är amazing. Just, wow. 


Men ja, nu tänkte jag bjuda på ett inlägg. Ett ganska långt inlägg, för att summera vad fan jag gjort. 

Jag kan ju börja med att säga att jag på senaste tiden möjligtvis, kanske, typ ja, blivit fett obsessed med Captain America och Marvel. SÅ ja, ni kan ju gissa vad huvudtema på mina posts kommer vara 8)))


Vi börjar med lite teckningar tycker jag. 

Först ut har jag gjort Bucky Barnes, aka the Winter Soldier. Den är gjord med Promarkers och färgpennor, ganska kort tid osv. Ja, han har på sig en Captain America tröja.

 


Sen så har vi Pre-Serum Steve Rogers, AKA Captain America.

 

Som ni märker så har jag övat att faktiskt använda färger på senaste tiden. Så ja. Yay. 


Sen så kommer en bild jag ritat med kol, Bucky Barnes AKA the Winter Soldier. Igen. 

 


Sen så kommer två grejer från mitt senaste projekt. Jag vet inte hur jag fick idén, men det är det bästa som hänt mig på ett tag ok. 

Dessa två är gjorda med Promarkers och färgpennor, och ja, det är Bucky och Steve i dräkterna tjejerna i Captain America musikalgrejen har på sig i första filmen.. 8))

   

Jag har planer på att göra resten av alla Avengers också. Tony Stark, Thor, Bruce Banner. Alla. Alla ska få klänningar.


Som ni märker så sammanfattar jag typ ganska rejält, mest för att jag är för lat för att faktiskt skriva utförligt och så vidare. Folk brukar väl ändå kolla på bilderna. xD

Nu ska jag bjuda på lite makeup. Yay. 

Vi börjar med en look jag gjorde, inspirerad av Wonderwoman! 

 

Den har funnits uppe på min Instagram fett länge, men ja. Här är den. 


Sen så gjorde jag också ett makeup test som Peggy Carter, och även fast det inte blev överdrivet likt henne så älskar jag looken. Kände mig fett söt ok. Under så gjorde jag ett makeup test som Maria Hill, från Avengers osv. 

Jag tycker ni ska ta ett moment och bara, kolla hur olikt man kan få sitt ansikte med bara lite smink!

   

Mycket mer smink har jag inte grejat med. Asså det är galet, det är Halloween månad och jag har inte gjort något halloween smink än!!! Ska försöka göra det ikväll/imorgon. 8)


Nu kommer det näst sista jag har att säga. Och jag tänker faktiskt visa er min skolryggsäck!

Jag vet, sånt brukar inte vara så kul. Men detta är. 

Ledsen för en superdålig bild. Men men, man ser iallafall väskan. 

 


Ja, det är bokstavligen Captain America's sköld. Jag skämtar inte ens lite. Den är hård. Det är literally en sköld. 

Man kan ju lätt säga att min väska sticker ut i skolan.. xD


Nu har vi kommit till min sista bild. Och ja, jag skulle väl vilja säga att den är viktigast.. 8))

Det är en till teckning, som inte är Marvel relaterad. Dock Lord of the Rings!! Dvs min andra obsession. Hahahha. xD

Men det är inte därför den är viktig.

Det är så att jag var på Sci-Fi mässan för några veckor sedan, och vet ni vem som var där??

John Rhys Davies. 

Han som spelar Gimli.

Asså the real deal. 

Så jag ritade ett porträtt på Gimli osv, och han signerade det. Asså det var typ det bästa som hänt mig.

 

Och om det är någon som inte ser vad det står:

"Annie, this is wonderful!

Well done

Gimli

or

John Rhys Davies"

Asså jag kan fortfarande inte fatta att det hände. Jag kan stolt säga att jag inte grät.. 

Jag tog också en bild med honom, men jag pallar inte lägga upp den. Heh. 

Han undrade ifall jag studerade konst och så, det var lite roligt, eftersom jag inte gör det, jag är ju själv-lärd.. och asså wow. Han är så fantastisk. Jag kommer typ börja gråta nu istället. Heheh.


Så istället för att börja gråta så ska jag ställa en viktig fråga till er. 


VAD SKA JAG VARA PÅ HALLOWEEN??!?!


Kommentera, skicka in fråga, maila, whatever. Jag har ingen aning och jag behöver hjälp.

Och juste, tack till er som fortfarande läser min blogg, ni är bäst.

Puss på er. Ska försöka uppdatera lite mer nu.


 Av Annie - 9 augusti 2015 13:00

Heyoo folk. 

Igår fick jag frågor om jag kunde skriva lite om Närcon Sommar 2015, och eftersom jag inte kan låta bli att lyssna blindt på förfrågningar av mina följare så måste jag ju helt enkelt skriva ett inlägg.

Måste tyvärr säga att jag typ inte tog några bilder alls, dock har jag lite videos som jag kan bjuda på. 


På torsdagen kom jag tid med mitt kompisgäng på väldigt många personer, tror vi var typ 9 som åkte tillsammans?? Jag checkade in som gästartist och slapp stå i den superlånga kön in på konventet, så ja det var nice. 

Eftersom det bara var jag o min syster av gänget som åkte tillsammans som var gästartister, för resten av dansarna åkte på andra håll och mötte oss inne på konventet, så hann jag o min syster sminka oss och så innan dom andra kom in. Det är liksom helvete att åka flera timmar tåg osv i cosplay, särskillt i body paint som jag skulle ha, så yeah, jag satte på det på plats istället. 

Jag var Karkat Vantas från Homestuck, i min röda sailorseifuku, med min kära kompis som Dave Strider i en blå seifuku. Vi var så snygga och jag har inte en enda bild på det, im so sorry. 

Jag och dansgrppen möttes upp och repade på scenen inför performance tävlingen som vi skulle vara intro till på kvällen, därav gratis inträde som gästartister. 

När vi repat var bara att springa iväg och byta kläder till Karkats vanliga kläder, då jag skulle vara med i Homestuck panelen, som just Karkat. 

Och vet ni vad, panelen finns och youtube och ni kan faktiskt se den bcz jag har länk! 8)) Den som är Dave är så såklart min Dave och har på sig min peruk och min tröja, heh. cx


Direkt efter panelen var det bara att byta om fort som fan, för att jag och crew skulle uppträda på performance tävlingen som intro. 

Och den videon är mycket mycket kortare än panelen ovanför, då det bara är ett dansnummer. 

Dansnumret är i tema av spelet Portal 2 men koreografi av mig och min syster. 

Min syster är GlaDOs och jag är den Chell som möter henne. Heh. 8))


På fredagen på Närcon cosplayade jag Miku Hatsune från Synchronicity låten på förmiddagen, jag har faktiskt en bild på detta för att en av mina kompisar tog en bild. cx

 

Staven gjorde jag bara någon dag innan, och masken pallade jag inte göra. Heh. 

Cosplayen är iallafall från FM-Anime och dom är typ det bästa cosplay företaget. Ni har ingen aning om hur smutsigt det där släpet blev, får typ ångest av att tänka på det. 


När klockan började närma sig 2 så var det dags att byta om från Miku och göra mig redo för en panel jag skulle vara med i vid 3. Jag skulle vara Kise i Kuroko no Basket panelen, och yeah jag har inte ens sett serien(bara första säsongen), men det gick bra ändå. Mina kompisar tvingade mig liksom att vara med för dom tycker att jag är bra på att vara i paneler. cx

Efter Kuroko no Basket panelen så var jag Finnian i Kuroshitsuji (Black Butler) panelen.

Kuroshitsuji panelen kan ni se här, om ni är intresserade. Dock är den ganska dåligt filmad och den började filmas efter panelen börjat, så början missar ni. Heh. Hoppas ni hör något som sägs tho. cx

Har ärligt talat inte sett eller läst Kuroshitsuji heller, utan det var också en panel jag var intvingad i. cx


På lördagen var den meningen att det skulle vara cosplay tävling, men det ställdes in då spöregn förstörde utescenen och det vart omöjligt att hålla tävlingen. 

På lördagen var jag iallafall Kili med min kompis som Fili, och vi hade på oss våra sailor seifukus, samma som vi hade som Karkat och Dave. Och oh ja, nog var vi snygga. 

Dock har jag inte fått tag på någon bild av det alls! D: Så well, ni kan iallafall få en bild på när jag testade min nya Kili peruk efter jag stylat den, det blev såklart test med skägg o allt. c:  

 


( Om ni undrar vad fan det är på min tröja där så står det: " We offer you this awesome fish for your silence" och den finns på T-Shirt Store C: )

Det bästa med lördagen var nog vårat lilla paraply-meetup. 

Nu undrar ni säkert "vadå paraply meetup vafan?"

Då ska jag berätta för er att på lördagen så började folk köa till insläpp till cosplayshowen, som ofc var utomhus. Dock så blev det lite så att vi som var längst fram började klumpa ihop oss mer och mer, och gjorde typ en skyddande barriär av paraplyn. När folk med paraplyer kom förbi eller närmade sig så började heöa gänget, asså vi var typ säkert 40 pers, ropa i kör " ONE OF US! ONE OF US! ONE OF US! " Och vi gjorde till och med ett event på facebook som hette något med 'Paraply-meetup ONE OF US'. Det var jättemysigt. Så fort man började sjunga någon låt så hängde liksom alla med och det var varmt och alla var glada. Vi var en uppfuckad liten grupp med paraplybarn, det var väldigt nice. cx

Sen fick vi veta att cosplayshowen var inställd, då skingrades alla och det var det sorgligaste någonsin, så om det regnar på nästa närcon så ska det bli ett paraply-meetup. 8)) 

Snacka om att konventare är lättroade.. x'D


På söndagen hände det inte mycket alls, det regnade dock. Mycket. Men liksom, vad är en svensk sommar utan regn?


Mycket mer har jag tyvärr inte att skriva, så jag ska avsluta detta aslånga inlägg nu. 

Hoppas ni som ville ha ett Närcon inlägg blev nöjda! cx

Ha det bra~


Och yeah juste jag har den absolut sämsta humorn någonsin. 

 


Jag ritade på ägg i vårat kylskåp and im not even sorry. Dock var det väldigt sorgligt när min syster gjorde omelett och knäckte mina äggbarn rakt framför mina ögon. So rude. 

Av Annie - 8 augusti 2015 17:31

Inser typ nu att jag inte rört min blogg sen innan Närcon. Det är lång tid. Jag är hemsk.

Asså jag förstår inte hur jag fortfarande har sidvisningar, men det har jag, och ni som bestämmer er för att gå in på min lilla blogg i förhoppning om att jag kanske har lagt upp något, ni är bäst och jag älskar er. Älskar er andra som läser min blogg också, ni är mycket fina. 

 


Jag har massor av saker att skriva och berätta för er, och särkillt så har jag bilder att bjuda på! Ska försöka att inte babbla på i 12 år om varje sak, det skulle ta ett tag liksom. 

Så jag ska försöka hålla varje sak ganska kort, så det inte blir ett rent helvete för er att läsa! c:


Vart ska vi börja då? Vad sägs om saker jag ritat?

Inte för att ni har mycket val då jag skriver detta nu och ni inte är i mitt rum och kan slå mig för något jag skriver. Heh. ¯\_(ツ)_/¯


Detta är då saker som jag ritat för ett ganska bra tag sen, men som det lata jäveln som jag är så har jag inte lagt upp dem! 8)))


Jag tänker börja med att visa er två teckningar jag gav till min kompis i födelsedagspresent! Om ni följer mig på typ Tumblr, Twitter eller Instagram så skulle ni nog sett dem. Eller asså, en var i födelsedagspresent och en fick hon lite tidigare för att jag ritade den och bara "wow den här skulle du verkligen gilla du kan få den".

Aja. 

Hur som helst så är båda porträtten jag ritat på Dean O'Gorman, dvs han som spelar Fili i the Hobbit! Han råkar liksom vara en av min kompis favorit skådisar~

Första bilden är då bilden jag gav min kära vän lite tidigare, inte riktigt som födelsedagspresent, utan bara lite rent allmänt att hon skulle bli glad av det. 

 

Detta är då Dean O'Gorman. Yup. Bilden är ritad i med blyertspennor. 

Nästa bild är då den som jag jobbade låååång tid med, och well, som hon fick i födelsedagspresent.

 

Detta är då Dean O'Gorman igen, fast som Fili från The Hobbit. Den är ritad med kol och tog typ mellan 9-12 timmar att göra. Heh. 

På armen är det dvärgrunor som jag ska översätta här och nu för er. 

Det står:

"Fili

Durinul

Heir of Erebor"


Nu kanske ni undrar: vad i helvete betyder durinul??? och det tänker jag svara på typ nu.

Durinul betyder Son of Durin på dvärgarnas språk Khuzdul, tackar som frågar. Ja, jag vet det. Varför? Jo för att jag lär mig språket och kan redan runorna flytande 8))) Vadå no-life???? jag har typ ett liv. kanske.


Jag har såklart ritat mer saker än bara det. 

Jag har ritat massa saker. Då menar jag *MASSOR* av saker. Dock tänker jag inte ladda upp allt för 1. det kommer ta en fucking evighet att ladda upp. 2. tror inte ni är intresserade av alla mina små sketcher och skit. 

Hur som helst så har jag en till teckning jag ritat med blyterts, denna gång så är det Jensen Ackles, även känd som Dean Winchester från Supernatural. 

 

Ritade den på tågstationen och tåget hem från Närcon. Det tog ett tag. cx


Och wow, det finns äNNU EN TILL TECKNING SOM JAG TÄNKER BJUDA PÅ! WOW.

Denna har jag dock ritat på datorn med min ritplatta~

 

För er som inte vet vem detta är så är det Lapis Lazuli, en underbar karaktär från den fantastiska tv-serien Steven Universe! ;'>


På tal om Steven Universe!

Jag älskar den serien och jag tycker att alla borde titta på den. 

Så bara för att jag kände att det behövdes göras, så gjorde jag ett cosplaytest som just Steven Universe! c:

 

Och well, jag tänker verkligen cosplaya Steven så snart som möjligt för att jag kommer ha så kul som honom, särskilt för att han spelar ukulele, dvs att jag kan spela ukulele överallt och vara in character. cx


När jag ändå är inne på temat cosplay och smink osv,  så tänkte jag att jag kunde bjuda på en facepaint grej jag gjorde inte allt för länge sedan. 

 

Låt oss säga att jag basically hade tråkigt och tänkte på robotar. Och well, jag blev en cyborg. 


Nu är jag snart klar med mitt inlägg som går i typ 400km/h för att ni ska bli uppdaterade på vad jag gjort när jag inte bloggat. 

Och jag tänker avsluta med att säga att jag under denna vecka varit på medeltidsveckan på Gotland! Jag har aldrig varit på Gotland tidigare och det är verkligen en fin ö att besöka. Jag hade sorgligt nog inte något medeltida att ha på mig, så jag var en av de där utstickande personerna som inte passar in. cx

Däremot köpte jag något väääääääääldigt nice på marknaden!

   

Då jag har köpt ett svärd! 8)))) 

Det råkar faktikst till och med vara Andúril, svärdet som tillhör kungen av Gondor, dvs svärdet som Aragorn har i den tredje Lord of the Rings filmen Return of the King! ;'DD

Kan berätta att detta inte är nå mes grej, nej det är 135cm långt, väger mycket pga metall och well, är jävligt coolt. Det är dock inte slipat. cx Och ja det är runor hela vägen på det, dock blänker svärdet på bilden och får det se ut som att det inte är några runor.


Nu ska jag avsluta innan jag kommer på något jag glömt. 

Förlåt att jag slänger ett så långt inlägg på er, jag måste verkligen försöka uppdatera mer. cx

Men som sagt, jag lägger upp saker på Instagram, Deviantart, Tumblr och Twitter, länkar till dem finns i menyn på sidan!

Ha det bra så länge, så ska jag inte dröja lika långt som sist! c:

 

Håll lite utkik, ska försöka uppdatera tema och sådant på bloggen så snart som möjligt~Av Annie - 21 juli 2015 22:09

Heyooooo

Närcon Sommar närmar sig och jag har äntligen fixat mitt cosplay schema! 8)))

Fortsätter med info längre ner osv~


 


Torsdag: 
- Karkat Vantas - Homestuck, i röd sailor seifuku på dagen, hans vanliga kläder till Homestuck panelen på kvällen.
- Chell - Portal 2, till introshowen på performance tävlingen kl 23 8)))))

Fredag: 
- Miku Hatsune - Synchronicity, på förmiddagen
- Kise Ryouta - Kuroko no Basket, till KnB panelen
- Finnian - Kuroshitsuji, till Kuro panelen och resten av kvällen

Lördag:
- Kili - The Hobbit, till meetup och förmiddag osv, ofc i den röda sailor seifukun jag hade på NCV ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Miku Hatsune - Synchronicity, troligen under cosplaytävlingen och framåt

Söndag: 
- Kili - The Hobbit (sailor ofc), KANSKE, beror på hur trött på allt jag är c8


Kommer nån av er? Vad ska ni cosplaya?

Kommer ni på nån av panelerna jag ska vara med i? Kanske kommer o kollar på performance tävlingen?

Om ni ser mig så tycker jag iallafall att ni ska säga hej 8)

Ska försöka lägga upp skit på instagram osv, men lita inte på mig att göra saker hehe


Puss o kram på er cx

  


Av Annie - 17 juli 2015 23:01

Ayye nu har det varit en evighet sen jag bloggade igen men Närcon närmar sig och man måste liksom fixa massa saker~

Så fort mitt cosplay schema är klart så kommer jag lägga upp det här, dvs hopefully innan jag åker till Närcon cx


Men just nu har jag inget cosplayrelaterat att bjuda på. Istället har jag två nya teckningar jag ritat idag. 8))

Det är ju så att jag börjat kolla på Steven Universe, är snart up-to-date. Så eftersom den serien är så sjukt bra så behövde jag ju bara rita fanart!

Det är lite kul, för att jag  fick helt plötsligt massa ritlust efter jag kollat på en tutorial på hur man kan skugga väldigt fint och så vidare, så jag måste få säga att min digitala konst helt plötsligt tog ett fett stort steg frammåt c: 

Den första jag gjorde blev av karaktären Sour Cream, dvs en i det 'coola gänget' som egentligen bara är en rave nörd. cx

 

Sen så var jag såklart tvungen att rita någon av Crystal Gems, och det fick bli Amethyst! c: 

 

Slarvade lite med den här på vissa ställen, men liksom mweh gillar den fortfarande fett mycket xD


Nu ska jag kolla på lite mer Steven Universe, satsar på att vara up-to-date innan Närcon~

 


Av Annie - 5 juli 2015 15:02

Ayyyy

Dags att blogga igen, för sånt är ju alltid trevligt att göra. //har inte gjort det på en evighet omfg im so sorry//

Så vad har jag att säga? Inte mycket. 


Kan säga att jag var på Storcon 2015 på lördagen och söndagen, uppträdde på lördagen som Legolas med vänner som Thranduil och Tauriel. Jag gjorde koreografin på fett kort tid och vi lärde oss den alla på en eftermiddag på typ 2 timmar, detta betyder att massa fel gjordes och jag är inte nöjd. Jag tänker därför inte länka någon video som jag vet finns på youtube. Så om ni är intresserade så bör ni kunna söka efter Elvish Dance Storcon 2015 eller något sånt och få fram videon som jag vet är uppe. cx

Är själv också för lat för att leta upp den och lägga upp den här, det är ju typ jobbigt. 

Träffade också två mycket söta personer som sa att de läste min blogg, så om ni läser detta nu så gjorde ni min dag jättebra och var fantastiskt fina, puss på er. 

Har typ bokstavligen inte några fina bilder alls, så ayy inget sånt att lägga upp från storcon. 


Sen då? 

Jo, igår så gjorde jag en sminkgrej som jag tycker är värd att lägga upp~

Gjorde den basically för att demonstrera hur mycket smink kan ändra ansiktet osv. Så här har ni mig, med två väldigt olika ansiktshalvor. 

 

Älskar verkligen hur denna look blev så yeah. 


Idag har jag typ inte gjort mycket alls, dock var jag och en kompis ner till sjön och badade, för det är SÅ VARMT ute och typ jätteskönt i vattnet. Snacka om att man har fördel när man bor liksom 300 meter från vatten. 8))

Hoppas ni har en fortsatt mysig och varm dag. Jag ska försöka komma på något kul smink att göra, så om ni vill att jag ska göra något, kommentera och säg till ok! ;>


        

                 

Är det din första gång här på min blogg?
 OH ja, och jag är har för att stanna!
 Nope, jag är troligen på din blogg oftare än du sjäv är.
 Nae, tittar in lite då och då.
 Japp, jag råkade bara snubbla in.

       


Annie/18/♊️/Semi-entusiastisk

Den enda platsen på internet där jag skriver på svenska. Här lägger jag främst upp grejer jag ritar och mina cosplays, och sen allt annat jag kommer att tänka på.

⭐️ Är coolare på internet. &

                 

 

 

           

Vill ni nå mig? Skriv till mig på någon av de social medier som jag länkat ovanför. Det går också att skicka ett mail till:

 

verystrider@gmail.com

 

(men jag är ganska värdelös på att svara på mail)

              

Här finns en tutorial på hur man får en musikspelare på bloggen!

Läs den innan du frågar, tack! 

~ Musikspelar Tutorial ~

       

119 besvarade frågor
Följ Cringe Central med Blogkeen
Följ Cringe Central med Bloglovin'

       

       

       

      

      

    

Tidigare år

    

Star Trek Insignia

         


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se